Szolgáltatásaink

Fő tevékenységünk irodák és raktárak bérbeadása elsősorban Miskolc területén és vonzáskörzetében, kisebb részben Budapesten, részben saját tulajdonú ingatlanok, részben külsős tulajdonban lévő, de általunk hasznosított ingatlanok tekintetében. Emellett azonban az alább jelzett egyéb, ingatlanokhoz kapcsolódó kiegészítő és előkészítő szolgáltatásokkal is várjuk partnereinket. 

Székhelyszolgáltatás

Székhelyre, telephelyre, fióktelepre van szüksége Miskolcon, azonban nem szeretné az irodabérlés költségével terhelni pénztárcáját, illetve személyzetet sem tartana fenn? Állunk rendelkezésére székhelyszolgáltatásunkkal. Több székhelycsomagunk közül választhat, az egyszerű címbiztosítástól egészen a posta- és telefonkezelésig. Kérje személyre szabott árajánlatunkat most!

Ingatlanüzemeltetés

Számtalan kiadó iroda és egyéb bérlemény ügyeit intéztük már. Tudásunkat és tapasztalatunkat most rendelkezésére bocsátjuk. Vállaljuk külsős ingatlanok kezelését, üzemeltetését megbízás alapján. Legfontosabb szempont a tulajdonosok és bérlők összhangjának megteremtése, melynek érdekében a működési költségek minimálisra szorítása közös cél. Ingatlanüzemeltetési szolgáltatásunk magában foglalja a rendszeres megelőző karbantartást, azonnali hibaelhárítást, tervezett felújítások elvégzését, napi takarítási feladatokat, külső kertészeti és téli hóeltakarítási munkákat, őrzés-védelmet, bérszámlázást, pénzügyi kintlévőség kezelést.

Ingatlan befektetés

A pénzpiaci válság enyhülését és a nagy ingatlanáreséseket követően ismét kezd magára találni az ingatlanpiac. A betéti kamatok olyan szintre csökkentek, hogy ismét érdekes lehet befektetők számára az ingatlan. Egy bérelhető iroda vagy egyéb ingatlan kiadása rendszeres bevételhez juttatja a tulajdonost, miközben a befektetés megtérülése is kedvezőbb, mint az elérhető kamatok. Ingatlant vásárolni azonban nem mindig egyszerű. A betéti kamatok csökkenésével párhuzamosan a valóban kedvező hitelkonstrukciók sajnos igen ritkák, illetve olyan feltételrendszer kapcsolódik hozzájuk, melyek szinte teljesíthetetlenek. Társaságunk az elmúlt időszakban több stratégiai megállapodást kötött, melynek keretében nemcsak humán szaktudását, hanem finanszírozási kapacitását is felkínálta partnereinek, hogy a jövedelmezőnek ígérkező ingatlanbefektetést közösen, eredményesen valósítsák meg. Ennek keretében valósul meg Felzsőzsolcán több hektár mezőgazdasági terület belterületbe vonása és mintegy 80 építési telek kialakítása, Miskolc belvárosában a Petőfi téren hamarosan elkezdődő irodaház rekonstrukció, stb.  

Pénzügyi és Jogi megoldásaink

Állandó ügyvéd kollega bevonásával az ingatlanjog teljes területén vállaljuk az egyszerű adásvételi szerződések elkészítésétől egészen a komplex telekalakítási, illetve társasház alapítási feladatok jogi hátterének biztosítását. Szükség esetén az ingatlan finanszírozásban, pénzügyi és gazdasági tervek elkészítésében is tudunk segítséget nyújtani. Kiemelt pénzügyi partnerünk az MKB Bank Zrt. és a Raiffeissen Bank Zrt.  

powered by Prometheus Portal Engine